Actueel

Wie-is-er-bang-voor-virginia-woolff

Vrijdag 21 en zaterdag 22 februari aanvang 20.00 uur
Zondag 23 februari aanvang 14.00 uur
Kaarten € 15,00 inclusief consumptie

 

Reserveren:
Telefoon: 06 5121 3826 of e-mail: info@deplankeniers.nl

 

Edward Albee (1928-2016) schreef deze klassieker over het falen van de Amerikaanse droom, het perfecte huwelijk, de harmonieuze familie en het persoonlijke succes.

Het in dit wereldberoemde avondvullende toneelstuk ten tonele gevoerde echtpaar blijkt allesbehalve aan die Amerikaanse droom te voldoen. Een onverwacht nachtelijk drinkgelag mondt uit in een nachtmerrie vol verraad en onthullingen, illusies, seks en verbale beschuldigingen. Alles wordt uit de kast getrokken om de pijnlijke realiteit niet onder ogen te hoeven zien.

SPEL
Marta – Gerda vd Valk   George – Cent Wageveld
Honey – Kim Guijken    Nick – Wim van Baalen

REGIE – RODNEY VERHOEVEN

Regieassistentie – Marga van Reeven
Techniek – Leon Duijnisveld
Kap- en grimewerk – Joke ter Schuur & Marlene vd Pot
Decorbouw bank – leerlingen ISW Westland Vakcollege
Met dank aan Fonds 1818

Met deze voorstelling viert Gerda vd Valk haar 50-jarig toneeljubileum.


“Koning Eigenheimer”

Niets is zo leuk als je verkleden, schminken en dan een rol spelen. Opgaan in je fantasie.

Alles wat je fantaseert kan je spelen. Of je nu een vergeetachtige koning bent die zijn vrouw “pappie” noemt, of een koningin zichzelf mooi en geweldig vindt. Een minister die vindt dat hij alles moet regelen. Zelfs een gemene prins kan je spelen, die je probeert te verleiden met snoepjes. De rode dan, want daar ga je “ja” van zeggen.

 

Neem zes volwassen speler van Plankeniers Theatergroep en je hebt een enigszins absurd doch goed te volgen kindertoneelstuk, waarbij de lach niet onderdrukt kan worden.

“Koning Eigenheimer” wordt op 14 & 15 maart gespeeld in de nieuwe Speld in Naaldwijk. Een kindervoorstelling met meer dan toneel kijken alleen.